Zonnepanelen

Geschikt voor elk budget

Hieronder vindt u een niet-limitatieve opsomming van de zonnepanelen en omvormers die wij aanbieden. We werken echter voornamelijk met panelen van de Duitse kwaliteitsfabrikant Bauer, en met de zonnepanelen van LG. Omdat kwaliteit voor Ensys primeert installeren wij bij voorkeur de omvormers van  het Duitse SMA of het Israëlische  SolarEdge. Op de rendementspagina vindt u voorbeelden van installaties die gebouwd zijn met materialen van deze fabrikanten, en ziet u welke investering deze respectievelijke installaties vereisten, alsook het rendement ervan. 

SunPower - Ensys zonnepanelen en omvormers

SunPower vervaardigt sedert jaren hoog performante zonnepanelen. Met vermogens tot wel 345Wp slaagt SunPower er in ‘s werelds efficiëntste modules aan te bieden. Zowel qua esthetiek als in samenstelling in prestaties is dit zonnepaneel een waar topproductie. Heeft u een klein beschikbaar oppervlak of een groot verbruik, dan is SunPower wat u zoekt. Naast het product krijgt u zeer uitgebreide garanties tot wel 25 jaar op zowel het vermogen als het materiaal. Meer informatie vindt u op de SunPower website.

Bauer - Ensys zonnepanelen en omvormers

Bauer Solar is sedert jaren actief in de zonnepanelenindustrie. Bauer staat voor absolute Europese topkwaliteit. Het in Selzen gelegen Duitse bedrijf vervaardigt zowel mono- als polykristallijne zonnepanelen. Deze kristallijne modules zijn beschikbaar in zowel standaard als zwarte frames. Voor elke standaardsituatie is Bauer een absolute aanrader. Hoogkwalitatieve Europese modules bieden de zekerheid als klant als langdurige en optimale oplossing. Meer informatie vindt u op de Bauer Solar website.

Solar Frontier - Ensys zonnepanelen en omvormers

Bent u op zoek naar een zeer esthetische oplossing, dan is Solar Frontier de ideale keuze. Solar Frontier kan worden aanzien als dé referentie wanneer het aankomt op CIS modules. Mede door de egaal zwarte kleur zijn deze modules een stuk aantrekkelijker. CIS is daarenboven een zeer lichtgevoelige technologie, waarmee een groter deel van het lichtspectrum kan worden gecapteerd. Aan de andere kant behoeft een CIS – systeem meer oppervlakte dan zijn kristallijne varianten. Meer informatie vindt u op de Solar Frontier website.

S-Energy - Ensys zonnepanelen en omvormers

Bent u op zoek naar een goedkopere oplossing, dan vindt u deze in S-Energy. Het Koreaanse S-Energy produceert al meer dan 20 jaar standaard modules aan zeer scherpe prijzen. Ook deze kristallijne modules zijn geschikt voor quasi elke situatie en komen net iets goedkoper uit. Qua garanties loopt deze module gelijk aan de Europese variant. Bent u op zoek naar goede kwaliteit tegen een scherpe prijssetting, dan kan u bij S-Energy terecht. Meer informatie aangaande de zonnepanelen vindt u op de website van S-Energy.

Omvormers

Geschikt voor elke situatie

Solar Edge - Ensys zonnepanelen

Heeft u een dak dat onderhevig is aan de invloed van schaduw wenst u de opbrengst van het zonnesysteem te optimaliseren, dan kiest u voor Solar Edge. Het Amerikaanse Solar Edge vervaardigt omvormertechnologie per paneel. Specifiek wordt de MPP-tracking uit de omvormer aan de zonnepanelen gekoppeld om zo de individuele werking van elk paneel te optimaliseren. U vindt alle informatie omtrent de werking van Solar Edge op de website.

SMA - Ensys zonnepanelen

SMA is reeds jaren wereldleider op het vlak van omvormer technologie. Als Duitse fabrikant van hoog kwalitatieve toepassingen is SMA reeds jaren gekend. Een zeer brede waaier aan toestellen, een gratis ingebouwd monitoring systeem, een servicepunt in België en een internationaal gerenommeerd Duitse organisatie, zijn slechts enkele van de troeven die SMA u biedt. Lees alle informatie aangaande dit topproduct op de website.

Omnik - Ensys zonnepanelen

Ook op het vlak van omvormer-technologie is Ensys voor u op zoek gegaan naar een budgetversie. Omnik combineert wat dat betreft Duitse, technische creativiteit en wetenschappelijk beheer met Chinese productiecapaciteit. Bent u op zoek naar een zeer degelijk toestel aan en scherpe prijs, dan bent u bij Omnik aan het juiste adres. Meer informatie vindt u op de website.